God på innovasjon og bærekraft?


Da kan det være din bedrift eller organisasjon vi leter etter som kandidat til Innovasjonsprisen for Gardermoregionen i 2023.

Innovasjon og bærekraft er fortsatt like viktig i Gardermoregionen, og Innovasjonsprisen er en anerkjennelse for bedrifter og organisasjoner som viser fremragende innovasjon og bærekraftig praksis. Innovasjon og bærekraft er fortsatt hovedfokus for Gardermoregionens egen innovasjonspris i 2023. 

Innovasjonsprisen for Gardermoregionen vil bli tildelt til en etablert og motivert bedrift eller organisasjon som fokuserer på nye og bærekraftige løsninger. Bak prisen står DNB, GRIP, BDO, Raadmannen AS, Romerikes Blad,  Nordby Eiendom og Innovasjon Gardermoen. 

Premiene er midler som vinnerne kan bruke til egne innovasjons-og bærekraftstiltak:
 
  • 1. plass = kr 50 000,- og 10 timer gratis rådgivning for etablering av bærekrafttiltak fra BDO. 
  • 2. plass = kr 10 000,-   
  • 3. plass = kr 5 000,- 
Fristen for å nominere er 1. september 2023. 


Kriterier for å delta
For å delta i konkurransen, må bedrifter og organisasjoner med aktivitet i Gardermoregionen fylle ut søknadsskjemaet og vuderes ut fra seks områder som dekker økonomiske, sosiale og miljømessige forhold.

En jury vil vektlegge disse kategoriene:
  • Verdigrunnlag
  • Innovasjon
  • Samfunnsbidrag
  • Økonomi/nøkkeltall
  • Merkenavn/visualitet
  • Bærekraft

Det er bedrifter og organisasjoner med aktivitet i Gardermoregionen som kan søke om prisen.


Hva omfavner egentlig Gardermoregionen?
Gardermoregionen omfavner flere steder og kommuner i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen, og inkluderer blant annet kommunene Ullensaker, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal, Gjerdrum, og Nes. Det er også en del av regionen som inkluderer kommunene Skedsmo, Lørenskog og Rælingen.

Slik kåres vinnerene
Basert på søknadene vil juryen plukke ut inntil 10 kandidater til et eget intervju med juryen.
På bakgrunn av søknad og intervju kåres det en 1. plass, 2. plass og 3.plass.

Vinnerene blir annonsert på Gardermokonferansen 2023, som går av stabelen tirsdag 7 november 2023. Finalister vil få gratis deltagelse på konferansen.

Premien
Juryen vil velge ut opptil 10 kandidater til intervju før vinnerne kåres på Gardermokonferansen i november 2023. Prisen er 50 000 kr til 1.plass, 10 000 kr til 2. plass, og 5 000 kr til 3. plass. Førsteplass får i tillegg inntil 10 timer gratis rådgivning for etablering av bærekrafttiltak fra BDO.

Slik deltar du:
Er din bedrift eller organisasjon en aktuell kandidat til Innovasjonsprisen for Gardermoregionen?  Da kan du nominere bedriften din ved å fylle ut søknadskjemae HER

Vi gleder oss til å lese søknadene deres! :-)