Nannestad Næringslivsforum

Hvem er vi?

Nannestad Næringslivsforum er en engasjert og positiv gjeng med variert bakgrunn fra det lokale næringslivet. Vi brenner for å styrke eksisterende næring og tilrettelegge for ny. Vi jobber også med å styrke Nannestads posisjon i - og utenfor kommunen. Vi vil at Nannestad skal bli en mer synlig og attraktiv bo- og arbeidskommune.


Hils på styret i Nannestad Næringslivsforum:


 

Tor Eivind Nordby Vik -Styreleder

Jeg jobber med bolig- og næringsutvikling. Jeg er daglig leder i Nordby Eiendomsselskap og har sittet som styreleder i Nannestad Næringsforum helt siden 2014.Kjetil Bergseth - Styremedlem
Jeg har jobbet 25 år i logistikkbransjen som logistikk- og innkjøpssjef. Nå er jeg daglig leder hos Areol Innredninger AS. Vi driver primært med kjøp og salg av brukt lagerinnredning og reoler.

Jeg er opptatt av at Nannestad skal være en attraktiv kommune både for tilflytting og med tanke på næringsvirksomhet. Jeg vil være med å skape spennende tilbud og muligheter. Ikke minst vil jeg være med på å bygge en plattform for samarbeid og relasjonsbygging mellom bedrifter. På den måten kan man lære av hverandre, bruke hverandre og generelt styrke næringslivet og deres levevilkår i bygda. Jeg ønsker også å være med på å bygge en sterk, unik og konkurransedyktig identitet for Nannestad kommune.Caroline M. Elstad - Styremedlem

Jeg jobber i Elstad Oljesenter. Bedriften har nettopp flyttet til Gardermoen Vest Næringspark, noe jeg er veldig glad for! Nannestad er en spennende kommune med stort potensiale for mer utvikling i flere retninger derfor syns jeg det er spennende å få være engasjert i Nannestad Næringslivsforum.


Inger Pedersen - Styremedlem

Hovedprosjektet mitt er å drive Nannestad Næringslivforum, hvor hovedfokuset er «Alltid det beste for Nannestad». I tillegg driver jeg I.O.Pedersen AS. Der kurser jeg næringslivet i det mentale, for eksempel stress og stressmestring.


Petter Langhelle - Styremedlem

Jeg er oppvokst og bor fortsatt i Nannestad. Jeg er utdannet byggmester og BIM tekniker. Jeg jobber med eiendom som prosjektutvikler i egne og andres prosjekter. Ellers er jeg engasjert på flere fronter for Nannestads utvikling, både som bosted og arbeidsplass.
 

Når jeg ble spurt om jeg ville være med i NNF var svaret åpenbart for meg.

Det er har vært skikkelig moro å få delta aktivt og ha en stemme i utviklingen av Nannestad, en kommune som virkelig vil!


Karl Vidar Bogetvedt - Styremedlem

Jeg er bonde og eiendomsutvikler. Jeg driver Trugstad gård i Holter og er styremedlem i Nannestad Næringslivsforum.

Jeg har engasjert meg i NNF og sagt ja til styreverv da jeg er aktiv næringsdrivende i Nannestad kommune som eier av Trugstad Gård AS som tilbyr overnatting, konferanse og selskap, jeg har også en portefølje med bolig og næringseiendom for utleie og har flere detaljreguleringssaker til behandling i Nannestad kommune. Gjennom mitt engasjement i NNF får jeg verdifulle kontakter i næringslivet og god anledning til dialog med kommunens administrasjon og politisk ledelse.Helle Braaten - Styremedlem

Jeg bor sammen med min mann på en idyllisk gård i sørenden av Hurdalssjøen. Der driver vi økologisk landbruk og næring som inkluderer hest, idrett og kultur. Jeg vil være med å utvikle denne fantastiske regionen med alle de ulike mulighetene. Jeg er veldig opptatt av samarbeid og det å spille hverandre gode.
 

Jeg ønsker å jobbe for å vise at vårt område er verdt å besøke når du kommer med fly fra ute i verden og lander hos oss.