Styreportalen Romerike

Styreportalen Romerike er en styrekandidat-database for Romerike lansert av Innovasjon Gardermoen, Kunnskapsbyen Lillestrøm, Formue og partnere.

Målet med styrelisten er å skape en liste med kandidater som skal bidra til å profesjonalisere styrearbeidet i regionens virksomheter.
Styreportalen skal sørge for å styrke bedriftene i regionen, skape bedre mangfold gjennom eksterne styremedlemmer, få inn flere yngre kandidater og skape erfaring, bidra med personer som har internasjonal erfaring i styrene og, øke kvinneandelen i regionens styrer.

  • Alle kandidater tilbys å delta på  relevante styrekurs og - kompetanseprogrammer gjennom Innovasjon Gardermoen og portalens samarbeidspartnere. Advokatfirma Halvorsen & Co AS kan bistå med juridisk bistand og styrekurs. 
     
  • Du står fritt til å benytte seg av databasen, enten du ønsker å legge inn din kompetanse eller trenger et styremedlem.
     
  • Innovasjon Gardermoen garanterer ikke for kandidatene og ber alle som skal ta opp nye styremedlemmer om å alltid gjøre en sjekk for å sikre best mulig kvalitet i ditt styre. Ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Kvikkere Hoder Rekruttering AS for bistand til utvelgelse og kvalitetssikring av kandidater.
Styreportalen Romerike

Partnere: