Velkommen til våren!

Månedens ord fra Remys hjørne.


Velkommen til våren!

Vi er i gang med april – våren har funnet sin anmarsj, 1. April spøkene har lagt seg, påsken er på hell og det er på tide å oppsummere mars, men samtidig se fremover!
Mars var en sånn måned som bare fløy av sted på så mange måter.
Vi startet mars med første møte i SMB utvikling, et prosjekt som går sammen med Gardermoen Vekst og skal være med på å løfte små og mellomstore bedrifter i regionen, samtidig som vi skal sikre de i usikre tider. Prosjektet vil løpe i tiden frem mot sommeren og det vil komme oppdateringer underveis.

Jeg fikk muligheten til å være med i Juryen for Akershusmesterskapet ungt entreprenørskap på Nova Spectrum. Det er utrolig gøy å se så mange engasjerte, kreative og flinke ungdommer som ønsker å fremme sin egen idé og virksomhet. Enda mer gøy er det at en ungdomsbedrift fra Gardermoregionen kom videre til landsfinalen – vi gleder oss til å følge Recycled Gym også i finalen.

Som tidligere måneder har vi arrangert både nettverksmøter, frokostmøter og andre arrangementer igjennom mars, i tillegg til nytt vellykket utbyggermøte i Hurdal og sist, men ikke minst så deltok vi på høyskolen Kristiania sin Internasjonale IEL Pitch for nye forretningsidéer blant studentene og medstudenter fra samarbeidsskoler rundt om i Europa.

I mars har vi også fått et spennende oppdrag gjennom Quality hotell på Gardermoen. Marianita jobber nå sammen med hotellet for å planlegge og lage innhold for sosiale medier, utformer markedsplan og lokal markedsføring. Dette er et samarbeid som vil pågå ut 2023, èn dag i uka, og dere kommer til å se mye mer rundt dette arbeidet. Ønsker du at vi bidrar med slikt i din bedrift også, så ta kontakt, så hjelper vi dere på veien!

Vi har også hatt årsmøte og i den forbindelse ønsker jeg å si velkommen til nye styremedlemmer som er Finn-Harald Pettersen, Bjørn Nordvold og Christian Bjørtomt – samtidig vil jeg takke Steinar Aamodt, Morten Bekkelien og Benjamin Nordhaug for en fantastisk innsats i Innovasjon Gardermoens styre.

Forresten … visste du at vi skal bli flere? Vi er i ansettelsesprosessen etter en ny markedskonsulent hos oss. Så, om du er interessert – send meg gjerne en e-post med CV og en kort søknad.

I forbindelse med at vi blir flere, er det også behov for mer plass på kontoret, så april blir en måned med rivning av vegger, bygge opp nye og klargjøre for at vi skal gå fra 2 til 3 og vi gleder oss noe heeelt vanvittig!

Vi sees snart!
//Remy