Kom mai du skjønne milde (….Med litt sludd og regn og frost på natten)

Les om siste nytt fra Innovasjon Gardermoen i Remys hjørne!
Tenk at det allerede er mai – tiden går bare så utrolig fort og vi har gjort så mye spennende i april.

 
April startet med en fantastisk påske, med sol og nydelig vær, gode temperaturer og et snev av vår og sommerfølelsen. Påsken er over og vi er godt i gang med å jobbe med en ny kommunikasjonsplattform, som er en del av strategisk næringsplan. Dette er et arbeid som gjøres sammen med en rekke aktører i regionen både i næringslivet og det offentlige.

Videre vil dere etter hvert se at vi har vært ute hos noen medlemmer og filmet – dette skal resultere i en medlemsserie som dere kommer til å se fremover. Har du lyst at vi kommer ut og filmer til deg? Da tar du selvsagt bare kontakt så kommer vi.

April har inneholdt mye, og et utbyggermøte i Eidsvoll hvor vi fylte kommunestyresalen på Rådhuset og en Næringskonferanse med over 100 personer i Eidsvoll med et utrolig spennende program og utdeling av Næringsprisen i Eidsvoll hvor første plassen gikk til Loftet Gardsbutikk er bare noe av det vi har gjennomført (Med god hjelp av Eidsvoll Næringslivsforum og kommunen).
Vi har hatt frokostmøte i Nannestad – denne gangen på Interpadel på Letohallen og der fikk vi til og med spilletid, hvor alle kunne prøve seg på å spille verdens raskest voksende sport.

Vi er snart klar med å presentere dere programmet for Gardermokonferansen – jeg gleder meg så utrolig mye til å vise dere den superspennende og engasjerende gjengen vi skal ha på scenen gjennom den dagen. Merk deg datoen 7. November, da braker det løs!

Fremover har mai mye spennende, både et lass av røde dager og noen inneklemte, men også spennende aktiviteter både for medlemmer, for oss i Innovasjon Gardermoen og for samarbeidspartnerne våre. Vi har som mål å ferdigstille programmet for Gardermokonferansen og lansere Innovasjonsprisen 2023 som skal presenteres på Gardermokonferansen.

I mai er kontorene gjort større og vi har gjort plass til Elise som er vår nye markedskonsulent, og som vi er så heldige å ha fått inn. Elise skal ha ansvaret for flere spennende prosjekter fremover, og samtidig jobbe sammen med Marianita på synligheten til Innovasjon Gardermoen. Elise har en mastergrad i Innovasjon med fokus på sirkulære forretningsmodeller i master oppgaven. I tillegg har hun en bachelor i Pedagogikk fra høyskolen i Innlandet.

Jeg håper alle har en fantastisk feiring av grunnlovsdagen – jeg skal se på barnetog, stå kioskvakt på Mogreina skole og samtidig nyte dagen med alt det 17. Mai har å by på! Hipp, hipp hurra!!