Remys hjørne september

Woooops…sånn kan det gå...
Altså…jeg får starte med å si... BEKLAGER!
August spratt så fort avgårde at det ikke ble noe «hjørne» i august i år! Om jeg husker det, så får det bli dobbelt opp neste år istedenfor!

Vi er godt inne i september – måneden næringslivet virkelig våkner, vi har fått ristet ferien ut av kroppen og i gang med nytt pågangsmot.
 
Mange bransjer har det utrolig tøft om dagen og jeg har snakket med mange medlemmer hos oss som ikke helt vet hvordan verden ser ut fremover. Vi skal jobbe med å gjøre så godt vi kan for å legge til rette for at alle skal kunne ha muligheter
7. November er det klart for Gardermokonferansen på Thon hotell Oslo Airport! I år heter konferansen «fra motvind til medvind» Konferansen tar opp viktige temaer som berører utviklingen i regionen og områdene rundt. Den henvender seg til brede interessegrupper i samfunnet, og deltakerne er representert fra mange miljøer; næringslivet, kommuner/fylker, forskningsmiljøer/skoler og interesseorganisasjoner. Med foredragsholdere som Jan Ludvig Andreassen, Isabelle Ringnes, Cecilie Ystenes Myhre, Chisom Udeze og generalmajor i forsvaret Elisabeth Gifstad Michelsen vil den ta for seg det å finne det positive og vi skal høre mer om hvordan vi kan jobbe med både mangfold, inkludering og sosial bærekraft.

I år som tidligere år er også Innovasjonsprisen en del av konferansen og i år er det utrolig mange påmeldte til prisen. Det gleder meg å se at nytenkning og bærekraft gir så mange søknader til prisen. Det blir mer spennende enn noen gang å se hvem som stikker av med prisen… nytt av året er at vi deler ut priser til første, andre og tredjeplass, mot tidligere kun til vinneren.

I Innovasjon Gardermoen er det fult trøkk – vi har hatt både HR-dag og frokostmøte med Kreditorforeningen, i tillegg til frokostmøter i næringslivsforeningene og avslutning av «Good to great» prosjektet med Gardermoen Vekst. Det skjer også spennende ting rundt høyere utdanning i regionen og vi jobber i disse dager med en intensjonsavtale med en av høyskolene som vil knytte seg nærmere til Innovasjon Gardermoen i første omgang og etter hvert vår region. TENK SÅ MYE SPENNENDE VI FÅR VÆRE MED PÅ!!
I tillegg er vi, sammen med blant annet GRIP og Gardermoen Vekst, i full gang med en ny portal for regionen som vi håper å kunne vise dere alle noe av på Gardermokonferansen.

Så... Godt inne i September, så gjenstår det å si at jeg gleder meg til høsten med dere alle, jeg gleder meg til å arrangere konferanse og gleder meg til å møte så mange som mulig av dere i tiden fremover. Innovasjon Gardermoen vokser i både medlemsbase og i aktiviteter – så takk! Takk til deg som gir oss tilliten, er medlem og støtter opp under vår jobb for å lage møteplasser og fremme næringslivet i Gardermoregionen! Uten deg og dere, så hadde veien vært mye vanskeligere for oss som driver med dette! TAKK

Og du…husk at min dør alltid er åpen for en prat, nye idéer eller måter å samarbeide på!

Vi snakkes (og sees),
Remy