Remy Skogstrand ny Daglig leder

Remy Skogstrand er ansatt som ny daglig leder i Innovasjon Gardermoen.
 
"Med en variert bakgrunn fra salg, produktledelse, markedsføring og som gründer føler jeg at jeg har mye å tilby både Innovasjon Gardermoen og medlemmene i rollen som daglig leder.
Jeg inviterer medlemmene til dialog og ønsker å bruke tid på å lære meg mer om hver enkelt bedrift i nettverket i tiden fremover. Runar og Mette har lagt et godt grunnlag for Innovasjon Gardermoen og nå handler det om å bygge videre på de gode verdiene som ligger til grunn, samtidig som vi skal være med å gjøre regionen enda sterkere. Jeg gleder meg til å ta tak i nye arbeidsoppgaver og bli kjent med alle medlemmene og menneskene rundt", sier Remy Skogstrand - ny Daglig leder i Innovasjon Gardermoen.

Ny daglig leder tiltrer i stillingen fra 1. desember og tar over stafettpinnen etter Runar Bålsrud som også vil være involvert i en mindre rolle ut 2022.

Remy har klare ambisjoner for videre utvikling av organisasjonen, og styret har stor tro på at han med sin bakgrunn og kompetanse vil forsterke Innovasjon Gardermoen som en solid samarbeidspartner både for næringslivet og det offentlige, forteller Hanne Ulsletten, Styreleder i Innovasjon Gardermoen.