Nytt år, nye koster og nye muligheter!

Dagens ord fra Remys hjørne.
I år tenkte jeg vi skulle finne på noe nytt… det at dere skal få et lite innblikk i hverdagen vår er viktig for oss, så ved å etablere noe jeg selv har valgt å kalle Remys hjørne vil jeg i tiden fremover fortelle om ting som skjer hos oss og rundt oss….så here we go!

Den første måneden i året er over og vi er noen dager inne i februar allerede.
I Innovasjon Gardermoen har vi i år fått en ny prosjekt- og markedskoordinator som dere i tiden fremover vil bli godt kjent med. Marianita har allerede satt sine spor og vi kommer alle tid å se flere av hennes prosjekter på sosiale medier, hjemmesider og i møter.


I januar har vi kommet i gang med både frokostmøter, medlemsmingel, nettverksmøter og utbyggermøter. Jeg er veldig glad for at så mange deltar på disse møtene og bruker mulighetene som ligger der til å skape seg nettverk. Vi har også inngått et samarbeid med Kunnskapsbyen Lillestrøm for å dele kompetanse og øke rekkevidden av nettverket alle er en del av.

Jeg ønsker å benytte anledningen til å ønske velkommen til 12 nye medlemmer i Innovasjon Gardermoen så langt i 2023 – det er kjempegøy at fler og fler blir med i familien vår på Øvre Romerike – sammen blir vi sterkere!
Så… hva skjer fremover… vi skal fortsette med både frokostmøter, medlemsmingel, utbyggermøter og andre arrangementer. Vi skal jobbe med nye konsepter både på sosiale medier, i artikler, medlemsfordeler, flere typer samarbeid og planlegging av spennende arrangementer, prosjekter i tiden fremover – så følg med!

Vi gleder oss til samarbeid, de gode samtalene og møte dere alle sammen i tiden fremover. Husk at hos oss er døra på kontoret vårt på Jessheim Storsenter stort sett alltid åpen!

Strooooor februar hilsen fra
Remy