Møt Gardermoregionen på Arendalsuka!

Gardermoregionen er denne uken på plass på Arendalsuka, ta en tur å hils på! 
Vi er allerede i uke 33, og det betyr at Arendalsuka allerede er i full gang. En nasjonal arena som arrangeres hvert år, og som inviterer aktører innen blant annet politikk, samfunns- og næringsliv til debatt og utforming av politikk for nåtid og fremtid. Arenaen skal fremme innsikt, læring og engasjement for samfunnet vi lever i, og gir deg mulighet til å delta i dagens viktigste samfunnsutfordringer.
Organisasjoner, politiske partier, næringsliv og mediehus fra hele landet setter viktige samfunnstema på dagsorden under uka. Og i år er Gardermoregionen på plass i Arendal, og GRIP- styrets medlemmer er klare for å delta i spennende debatter om det grønne skiftet og næringsutvikling.

På onsdag vil du blant annet se Ordfører i Ullensaker Kommune Eivind Schumaker og Ordfører i Eidsvoll Hege Svendsen delta i debatt.

Fra 09.00-09.50 deltar Ordfører i Ullensaker Kommune Eivind Schumaker i debatten om «Utvikling av landets store lufthavner- kan det bli verdens grønneste?» Debatten tar opp blant annet hvilke infrastrukturer, virksomheter og utvikling man er avhengig av for at landets største lufthavner kan bli verdens grønneste trafikknutepunkt.
Se også filmen «Gardermoregionen- Norges Grønneste bo, leve og arbeidsregion?» https://program.arendalsuka.no/event/user-view/21974


Fra klokken 12.20- 13.10, deltar også Ordfører i Eidsvoll Hege Svendsen i debatten om «Næringsutvikling er nøkkelen til gode lokalsamfunn. Tar politikerne dette nok på alvor?». Bygg Arena Arendal, sammen med Citycon, WSP, Advansia og Norconsult inviterer næringslivet og politikere som stiller til valg i høst til en viktig samtale om lokalpolitikk og lokalt næringsliv. Temaet belyser blant annet næringsutviklingens rolle i stedsutviklingen for å skape levende kommuner og lokalsamfunn. https://program.arendalsuka.no/event/user-view/20519

Har du anledning, ta en tur til Arendal og møt Gardermoregionen til spennende arrangementer og debatter!