Innovasjonsprisen 2022

God på innovasjon og bærekraft?
Da kan det være din bedrift eller organisasjon vi leter etter som kandidat til Innovasjonsprisen for Gardermoregionen i 2022.


Innovasjon og bærekraft er hovedfokus for Gardermoregionens egen innovasjonspris. Premien er 100 000 kroner, som vinneren kan bruke til egne innovasjons og bærekrafttiltak. Fristen for å nominere er 1 september 2022.
Innovasjonsprisen for Gardermoregionen skal gå til en etablert og motivert bedrift eller organisasjon som ser muligheter med nye og bærekraftige løsninger.
Det er Innovasjon Gardermoen, DNB, GRIP, Norges Vel, BDO, Raadmannen AS, Romerikes Blad og Nordby Eiendom som står bak prisen.

Kriterier for å delta
Bærekraft handler om både økonomiske, sosiale og miljømessige forhold og de som nomineres til prisen vil bli vurdert ut fra seks områder som dekker alle disse forholdene. En jury vil legge vekt på disse kategoriene:
 
  • Verdigrunnlag
  • Innovasjon
  • Samfunnsbidrag
  • Økonomi/nøkkeltall
  • Merkenavn/visualitet
  • Bærekraft

Det er bedrifter og organisasjoner med aktivitet i Gardermoregionen som kan søke om prisen.

Slik deltar du:
Er din bedrift eller organisasjon en aktuell kandidat til Innovasjonsprisen for Gardermoregionen? Da kan du nominere bedriften ved å fylle ut søknadskjemaet, det finner du ved å trykke på linken i infoboksen på høyreside. 

Slik kåres vinneren
Basert på nominasjonene vil juryen plukke ut inntil 10 kandidater til et eget intervju med juryen.
På bakgrunn av søknad og intervju kåres det en vinner.
Vinneren blir annonsert på Gardermokonferansen 2022, som går av stabelen 17 november 2022.

Fristen for å nominere er 1 september 2022.

Premien
Vinneren av Innovasjonsprisen for Gardermoregionen får 100 000 kroner som skal benyttes til ett eller flere bærekrafttiltak i egen bedrift.
I tillegg får vinneren inntil 10 timer gratis rådgivning for etablering av bærekrafttiltak fra BDO.