Hils på Ida!

Vi har den store glede av å ønske Ida Luke Muggerud velkommen til Innovasjon Gardermoen teamet!
Ida hadde sin første arbeidsdag 1. februar, og er allerede godt i gang med jobben. 
Ida har en mastergrad i kultur- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo. I tillegg har hun snart fullført en ettårig videreutdanning i Innholdsmarkedsføring ved Høyskolen Kristiania. Ved siden av studier og i praksis har hun jobbet ved flere museer. De siste 9 årene har Ida jobbet i reiseliv med kommunikasjon, kundeservice, produkt og partnersamarbeid. I Innovasjon Gardermoen vil hun jobbe som Eventkoordinator med ansvar for å planlegge og gjennomføre ulike typer events for medlemmene og medlemsoppfølging.

«Jeg føler meg veldig heldig som får mulighet til å jobbe i en så spennende og kreativ organisasjon som Innovasjon Gardermoen. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med og skape gode møteplasser for næringslivet i regionen. Nå er jeg allerede godt i gang med jobben og ser frem til å hilse på flere medlemmer i tiden fremover.»

Når Ida ikke er på jobb finner dere henne enten på tur i skogen eller i hennes lille grønnsakshage på terrassen. Hun bor i Rælingen med mann og to gutter på 10 og snart 7 år.

Ta henne vel imot!