God påske!

Vi i Innovasjon Gardermoen ønsker alle en riktig god ferie!

Vi håper dere nyter tiden med familie og venner, og får ladet opp batteriene før vi går inn i en spennende vår. Etter påske har vi en rekke spennende aktiviteter å se frem til.

For eksempel arrangerer vi, sammen med Eidsvoll næringslivforum og Eidsvoll kommune et Utbygger møte 13. april. Målet er å skape en arena hvor utbyggerne kan møtes og utveksle ideer og erfaringer. Møtet vil finne sted i kommunestyresalen i Eidsvoll Rådhus, og det er forventet at det vil være stor interesse blant utbyggerne i regionen.

Det vil også holdes frokostmøter med næringslivforummer i både Hurdal, Nannestad og Eidsvoll utover våren. Og du? Om ikke alt for lenge er det duket for Nannestadfestivalen også! Festivalen har som formål å bringe sammen lokalsamfunnet og gi en plattform for å vise frem lokale talenter og kulturaktiviteter. Nannestadfestivalen har en bredde i programmet, med musikk, teater, kunst og workshops som tilbys for alle aldre og interesser.

Dette er bare noen av aktivitetene vi har planlagt i tiden som kommer. Sjekk ut vår aktivitetskalender for en full oversikt over hva som skjer på Innovasjon Gardermoen, og gled deg til en spennende vår!


Påskehilsen fra Remy og Marianita