En fantastisk start for Kvinnenettverket i Gardermoregionen!

Den første samlingen med Kvinnenettverket i Gardermoregionen ble en knall-start! Hele 80 deltakere strømmet til arrangementet, og den positive stemningen var til å ta og føle på. Samlingen fungerte som et knutepunkt for verdifulle innspill, engasjerende samtaler og et gjensyn med både eksisterende og nye bekjentskaper.

Anne Grethe Solberg, med sitt inspirerende foredrag, kastet lys over ulike argumenter for betydningen av kvinnelige nettverk i dagens samfunn og hvordan vi kan utnytte dets fulle potensiale.

Vi ønsker å takke styregruppeleder Kristine Skolt Tveitan som ledet møtet, og ikke minst en stor takk til hver enkelt som deltok og bidro til å stake ut kursen for dette nettverket. Vi ser allerede frem til vårt neste nettverksmøte, og vil holde dere oppdatert om dato og sted så snart detaljene er klare.
 

Og for deg som ønsker å bidra ekstra i dette nettverket, finnes det nå en flott mulighet! Vi har to ledige plasser i styringsgruppen, og da vil vi gjerne høre fra deg. Send en e-post til prosjektleder, Marianita Hustveit, innen 9. oktober på Marianita@innovasjon-gardermoen.no for å melde din interesse.
 

Sammen bygger vi opp et sterkt og innflytelsesrikt nettverk!