Det er sommer, det er sol og det er (snart) ferie!

To ble til tre og vi har fått større kontorer i løpet av mai og har ønsket Elise velkommen som en del av IG Flokken.
Mai var en måned med et lass av røde dager, snøvær, vind, start på sommerfølelsen, barnetog, softis, pinse, og en daglig leder som ble 39.9 år. Så ting har vært innholdsrikt både på og utenfor arbeidsplassen.
Fra å få bursdagshilsen av et helt frokostmøte i Eidsvoll med over 90 personer tilstede, til B2B nettverksmøte med spennende foredragsholdere og muligheten til å delta som Jurymedlem i næringslivsprisen som ble delt ut på Lillestrømkonferansen, så må jeg si at Mai har vært en utrolig spennende måned.
I sommer har vi mange ting som skal gjennomføres, for når det er mindre møter som arrangeres av oss, så er det mye mer tid til at vi kan gjøre alle de andre tingene som har hengt over oss en periode. Alt fra nytt innhold på hjemmesidene, forberedelse av prosjekter som skal løpe gjennom høsten og ikke minst få gitt dere noen smakebiter rundt den kommende Gardermokonferansen! For JA! Programmet er satt og for et utrolig spennende program det blir. Jeg kan jo meddele at i år, som i fjor, så har vi invitert Assad Siddique til å lede hele greia og jeg gleder meg så sjukt til å kunne fortelle dere mer om hvem som kommer og hva innholdet blir i tiden fremover.

Sommerferie gir en mulighet til å ta en pause fra den daglige rutinen og slappe av. Etter lange perioder med arbeid eller studier er det viktig å ha tid til å hvile og gjenopplade energien, hente motivasjon og la hodet lade slik at man kan få tilbake kreativiteten. Det sies at en god ferie kan bidra til å redusere stress og forbedre den generelle fysiske og mentale helsen.
…Så hvorfor skriver jeg så mye om ferie? Jo, det er ikke så mange dager til undertegnete skal lade batteriene og finne en solseng, et basseng og har store planer om å klage på at jeg er solbrent etter å ha glemt å smøre meg skikkelig med solkremen alle allerede har mint meg på å bruke.

Noen ukers jobb gjenstår fortsatt, vi skal ha siste samling av Good to Great, Partilederdebatt om næringspolitikk i Eidsvoll Næringsseminar i Nes, Bærekrafts møte med Handelsbanken og BDO og vi kommer til å lansere Innovasjonsprisen 2023. Mens jeg er borte, så vil Elise og Marianita passe på skuta og være de som styrer showet, inkludert et siste frokostmøte før sommeren, i nytt rådhus i Nannestad…så frem til vi sees igjen, så ønsker jeg alle en riktig god sommer og en fantastisk ferie til dere alle!

(Ferie)hilsen fra Remy