EV4 - tunet

Vi er nå i gang med støpe arbeider for et nytt og spennende prosjekt i Jessheim Næringspark.                                                                                                              

Bygget er på totalt ca 13000m2 fordelt på 5.etasjer. Idrett / messe -hall i 2.etasje er kjernen av bygget, omkringliggende lokaler til f.eks. kontorer, skole, rehabilitering, trening og helse vil ha innsyn / tilknytning til hallen. Overnatting i tilknytting til disse virksomheten vil det tilrettelegges for.

Hallen vi fungere som ute oppholdsarealer når den ikke er bruk for lokaler rundt, takterrassen får overbygg slik øker kvaliteten og forlenger sesongen.

Detaljhandel og næring i 1.etasje. Parkeringskjeller under hele bygget, sammen med utvendig plasser vil sikre gode parkeringsmuligheter.

Trappe / heis kjerne og hovedbære konstruksjon er låste, men det er stor avstand mellom søyler slik rominndeling kan tilpasses leietakere. Fasade kan tilpasses litt i samsvar med bruken av bygget.

Reguleringsplan er fleksibel, slik at den åpner for sammensetninger for ulike type virksomheter og konsepter som man ikke har i dag. Nasjonale / regionale anlegg kan være en mulig tanke, fint iht beliggenhet i nærheten av flyplassen.

Sambruk og lokal bærekraft står sentralt for utvikling av bygget med tilhørende konsepter.

Beliggenhet er sentralt mellom Jessheim sentrum og ny bydel Gystad marka, kommunes idrettsanlegg ligger like ved. Kort avstand til Jessheim og Nordby Togstasjon , samt kort veg til E6 og Oslo flyplass.

Vi søker leietakere som ønsker å utvikle konseptet videre, det er nå pågående planlegging.

For mere info se www.ev4.no eller kontakt oss for et møte.

Energivegen 4 Jessheim AS eies av Rogstad Eiendom AS, les mere om oss www.rognstad.no 

Ev4 snitt

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.