Markedsfør bedriften

Markedsfør bedriften og produktene dine i landets raskest voksende region!

AnnonseplassVi ønsker å bidra til at din bedrift kan få ut sitt budskap og bli mer synlige i hele Gardermoregionen. Potensialet er stort - regionen har ca 500000 innbyggere og ca 20000 bedrifter!

Redaksjonell omtale og/eller annonsering i vårt nyhetsbrev

Vårt mål er å utgi månedlige nyhetsbrev med 4-5 oppslag hver gang. Nyhetsbrevet vil bli distibuert til ca 15000 bedrifter/organisasjoner i de 34 kommunene i Gardermoregionen (Romerike, Hadeland, Gjøvik-, Hamar- og Glåmdalregionen).

Annonsering på våre nettsider

Vi tilbyr nå annonsering på våre nettsider (1. sider under hver hovedknapp), med gratis kopi av annonsen på en underliggende side og under tilsvarede relevant side i medlemsnettet.

Trykk her for oversikt over formater og priser

Utskrift

Innovasjon Gardermoen er et non- profit bedriftsnettverk som arbeider for utvikling av næringslivet i Gardermoregionen. Vi tilbyr oppdatert informasjon og aktuelle nyheter fra næringslivet i regionen gjennom temamøter, kurs, konferanser, nyhetsbrev m.m. Les mer på www.innovasjon-gardermoen.no

Du kan melde deg av/på vårt nyhetsbrev og vil da slettes fra alle våre e-postlister.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei
Abonner på nyhetsbrev