Nyhetsbrev februar 2014

Nyheter fra Innovasjon Gardermoen februar 2014

- Aktuelle saker og nyheter fra næringslivet i Gardermoregionen

Mobitalk

David mot Goliat – liten telekomaktør satser friskt i Gardermoregionen

Ålesundselskapet Mobitalk har nettopp sikret seg storkontrakt med et av Norges største rederier – rett foran nesen på de største aktørene. Målet er 40 millioner i omsetning i 2014, og de retter nå sitt salgsfokus mot Gardermoregionen.

Les mer …

Utskrift

WLCOM – et smart valg for fremtiden!

WLCOM – et smart valg for fremtiden!

Online Technology AS og Bowe Data AS har fra 1. november 2013 gått sammen i nytt selskap, WLCOM AS.Selskapet blir derved en mer komplett IT-leverandør, og får en ny sterk plattform for videre vekst i Skandinavia.

Les mer …

Utskrift

IG vs Facebook?

IG vs Facebook?

Innovasjon Gardermoens forretningside er nettverksbygging. Internett og Facebook har gitt nettverks- og relasjonsbygging mellom mennesker og bedrifter en helt ny dimensjon, og har endret markedsførings-prinsippene totalt…
IG og Facebook – som hånd i hanske! Nå forener vi krefter…

Les mer …

Utskrift

Grunnlovsvegen

Grunnlovsvegen.no – den ultimate guiden til Eidsvoll

Design livet«Vegen til gode opplevelser i Eidsvoll»
Grunnlovsvegen.no er en nyetablert nettside hvor det skal være mulig å finne alt Eidsvoll kommune har å tilby. Slagordet er «Vegen til gode opplevelser i Eidsvoll», og det er akkurat det man vil at Grunnlovsvegen.no skal være, både for turister og Eidsvollinger.

Les mer …

Utskrift

Kongresshallen ved Thon Hotel Oslo

4980 kvm med boltreplass

Thon HotelsI januar 2015 åpner den nye kongresshallen ved Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

Les mer …

Utskrift

Innovasjon Gardermoen er et non- profit bedriftsnettverk som arbeider for utvikling av næringslivet i Gardermoregionen. Vi tilbyr oppdatert informasjon og aktuelle nyheter fra næringslivet i regionen gjennom temamøter, kurs, konferanser, nyhetsbrev m.m. Les mer på www.innovasjon-gardermoen.no

Du kan melde deg av/på vårt nyhetsbrev og vil da slettes fra alle våre e-postlister.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei
Abonner på nyhetsbrev