Invitasjon til frokostmøte for Ungt Entreprenørskap 15. okt på Egon Jessheim

I disse dager dannes årets ungdomsbedrifter av videregående elever i hele Akershus, og vi i Ungt Entreprenørskap Akershus ønsker at elevene skal få den beste opplevelsen rundt det å starte egen bedrift.

Frokostmøte Ungt Entreprenørskap 17. okt på Egon Jessheim kl. 07:30

Derfor ønsker vi å invitere noen utvalgte fra næringslivet til å bli bedre kjent med noen av ungdomsbedriftene våre, og potensielt stille som mentorer. Det er ingen forpliktelser ved oppmøte, men vi håper at du har lyst til å få en inspirerende start på dagen med gratis frokost og «speed-meeting» med morgendagens næringsliv! Undersøkelser har vist at elevene ønsker et enda sterkere og tettere samarbeid med mentorer, og dette ønsker vi å styrke i inneværende år.

Det arrangeres et frokostmøte på Egon Jessheim den 15. oktober. Har du mulighet til å være med på frokostmøtet og styrke fremtidens arbeidsliv?

Arrangementene er gratis å delta på, og varer fra kl. 07:30 - kl. 09:30. Meld deg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i dag!

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.