NAV Jobbservice Øvre Romerike inviterer til Inkluderingsfrokost tirsdag 28. aug i Wergelands Hus, Eidsvoll 1814

Tone Trøen Sigrun Vågeng Ole Henrik Hansen

Kom og hør Stortingspresident Tone Trøen, NAV-direktør Sigrun Vågeng og Ole Erik Hansen fra Coop Logistikksenter fortelle om regjeringens inkluderingsdugnad!

Hvordan kan du som arbeidsgiver få nytte av verdifull arbeidskraft? Hvordan kan du gi noen med nedsatt arbeidsevne og hull i CV-en en sjanse til å vise hvem de er og hva de duger til? Og hvordan støtter NAV bedrifter som blir med?

Det står altfor mange mennesker utenfor arbeidslivet på Øvre Romerike i dag, mennesker som både kan og vil delta i arbeidslivet. NAV-kontorene på Øvre Romerike starter høstens "Den rauseste sjefen"-kampanje ved å invitere deg til en inkluderingsfrokost. Vi ønsker å gjøre stas på sjefer som ønsker mangfold, tør satse på personer med hull i CV-en og som tar godt vare på sine medarbeidere.

Hør Stortingspresidenten Tone Trøen snakke om regjeringens inkluderingsdugnad og NAV-direktør Sigrun Vågeng om hvordan NAV kan støtte deg som arbeidsgiver. I tillegg kommer Ole Henrik Hansen fra Coop Logistikksenter og forteller om hvordan Coop jobber for å gi personer med nedsatt arbeidsevne og hull i CV-en en sjanse til å vise hva de duger til.

Programmet starter kl. 08.30. Frokost serveres fra kl. 08.00. Det er første mann til mølla som gjelder ved påmelding.

Til påmeldingskjema

// Kurskatalog for Frokostmøte/Samling/Konferanse

// Generell kurskatalog NAV

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.