Eidsvoll Næringslivsforum og Innovasjon Gardermoen inviterer til frokostmøte!

Eidsvoll Næringslivsforum inviterer til frokostmøte for Næringslivet i Badet Kulturtun.

Dato: Tirsdag 3 mars 
Tid:    kl 08:00 - 10:00
          Frokost serveres fra 07.30
Sted: Badet Kulturtun, Eidsvollbakken 42

 

Sommerjobb for ungdom i Eidsvoll – integrering i praksis   Bente Lise Moe har jobbet i et prosjekt ved NAV Eidsvoll siden januar 2018.  Her følger hun opp familier som har vært sosialhjelpsmottakere over lang tid. Hun har snart 18 års erfaring med å inkludere folk i arbeid, både som konsulent og leder. I tillegg har hun 13 års ledererfaring innenfor skoleverket, samt erfaring fra rekruttering og opplæring i servicebransjen på Oslo Lufthavn.

 

Susanne Schumann er HR-Direktør i Ragn-Sells AS. Hun vil fortelle oss om hvordan Ragn-Sells på en vellykket måte jobber med inkludering, både med de unge og andre grupper mennesker som har utfordringer med å passe inn i arbeidslivet. Ragn-Sells har lang tradisjon i å sysselsette personer gjennom arbeidstrening og kvalifisering, noe som gir virksomheten et unikt mangfold og som er en berikelse for alle. 

 

 

Hege Svendsen er første heltidsansatte varaordfører i Eidsvoll kommune. Hege har et særlig ansvar for å være bindeledd mellom næringsliv og politikk i kommunen. Hun vil presentere seg selv og sin rolle i Eidsvoll kommune i tiden fremover.

 

 

 

Tonje Valborg Bekkadal. Virksomhetsleder for plan og byggesaksavdeling i Eidsvoll kommune. Tonje vil presentere arealplanene i Eidsvoll kommune. 

 

 

 

  Runar Bålsrud er daglig leder i Innovasjon Gardermoen.  Han vil prestentere Strategisk  Næringsplan for Gardermoregionen. 

 

 

 

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fredag 28 februar. 

Meld deg/dere på med navn, firma, e-post og telefon nummer. 

Gleder oss til å se deg - ta gjerne med deg kollegaer og forretningsforbindelser!  


Med vennlig hilsen

Mette Blåfjell

Prosjektleder

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.