Digitalisering for små og mellomstore bedrifter

Digitalisering for små og mellomstore bedrifter 17. oktober

BDO logo

Benytter ditt firma de relevante digitale verktøyene på en effektiv måte? Dette er seminaret for deg som trenger effektive ideer, verktøy og innspill til hvordan din bedrift kan benytte digitale verktøy til å automatisere og forenkle.

Vi snakker om:
- automatisert og forenklet fakturaflyt,
- likviditetskontroll,
- budsjettering,
- håndtering av reiseregninger,
- personalkontroll,
- timeføring,
- passordkontroll,
- m.m.

Ikke alle trenger å ta i bruk avanserte teknologier for å digitalisere bedriften, men alle må jobbe mer effektivt i fremtiden for å imøtegå tøffere konkurranse. De siste årene har verktøy og systemer som tidligere var forbeholdt store foretak til en høy pris blitt tilgjengelige for alle. Det er ingen grunn til at de fleste bedrifter ikke kan digitalisere og automatisere flere prosesser og arbeidsoppgaver allerede i dag.

Vil du vite om ditt firma utnytter de praktiske og velprøvde digitale verktøy som allerede eksisterer - de ideene som andre har prøvd og testet, som er rimelige og enkle å implementere, som gir bedre kontroll, - og som gjør at du bruker mindre tid på administrasjon og mer på verdiskapning? Da er dette seminaret for deg.

Dato: 17. oktober
Tid: Kl. 08:30 - 10:30
Sted: Scene 5, Lillestrøm Kultursenter

Tid: Kl. 13:30 - 15:30
Sted: BDO, Balder alle 2, Gardermoen

Seminarene er identiske. De er gratis, og egner seg best for daglig leder, økonomisjef/-ansvarlig, styreleder og eier i små og mellomstore selskaper. Registrering og enkel bevertning fra 30 minutter før seminarstart.

JEG MELDER MEG PÅ LILLESTRØM

JEG MELDER MEG PÅ GARDERMOEN

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.