Temafrokost Innovasjon Gardermoen

Vellykket temafrokost

Temaet "Hvordan skal jeg tjene penger på websidene mine?" var interessant og engasjerte deltakerne på frokstmøtet. Flere av deltakerne var nye på Innovasjon Gardermoens temamøter.

Brødrene Håvard og Brynjar Haug fra PGM AS gav utrykk for at de synes møtet var interessant på flere områder. De ble trigget av å komme på møtet for å kunne bygge nye relasjoner, og temaet var nytting i forhold til deres situasjon idag. De påpekte at det bl.a. ga dem et bedre beslutningsgrunnlag ift tjenester som de må kjøpe inn. Møtet ga dem også en felles platform for avgjørelser i deres videre utvikling av selskapets markedsstrategi.

Det kan være en utfordring å vite hvordan en skal generere trafikk til egen webside, som igjen fører til leads og salg. Når leadsene kommer inn, må disse håndteres på riktig måte for å gjøres om til betalende kunder. Findability AS og Oppover samarbeidet godt om dagens tema, og responsen fra deltagerene var meget positivt etter møtet. Både Findability og Oppover tilbød deltakerne på temafrokosten1 time gratis rådgivning til dem som måtte ønske dette.

Vår neste møteplass er Næringsdag 11. mai 2017 på Thon Congress, Gardermoen - meld deg på!

Sammen med  Aurskog -  , Odal - og Totens Sparebank inviterer Innovasjon Gardermoen til Næringsdag med fokus på eiendomsutvikling for bolig og næring på Øvre Romerike.

Eiendomsmarkedet på Øvre Romerike «koker», og vi har samlet flere interessante foredragsholdere for å belyse muligheter og planer for eiendomsutvikling i regionen. Blant våre foredragsholdere er Jan L. Andreassen, sjeføkonom i Eika-gruppen, Øyvind Hasaas , adm direktør Oslo Lufthavn –Avinor, og Tom Staahle, ordfører i Ullensaker kommune. Konferansier Else Kåss Furuseth, kjent komiker fra Jessheim,  vil lose oss gjennom dagen og ha sitt skråblikk på programmet.

Kom på Næringsdagen torsdag 11. mai og hør mer om visjoner og planer for en ekspansiv og spennende utvikling i regionen!

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.