Smarttelt med frukt

Nytt konsept for effektiv belysning til pop-up telt og messearrangementer

Vårt medlem Smarttelt AS lanserer nå et helt nytt konsept for belysning i salgstelt og messearrangementer. Systemet er et «plug-and-play» LED lys som hvem som helst kan sette opp på få minutter.

Det Årnes baserte selskapet Smarttelt AS har i flere år jobbet med å finne en god og profesjonell løsning for belysning i messetelt og utendørsarrangementer. Belysningen de nå lanserer er LED lamper med ip67 kvalitet, hvilket betyr at de er støv- og vanntette. Lampene er i utgangspunktet utviklet for industri og landbruk, men Smarttelt har videreutviklet det med et Plug & Play system tilpasset telt og messearrangementer.

Skill deg ut

"På store messeområder er det mange tilbydere som skriker etter oppmerksomhet. Vi har lenge vært på jakt etter et system som tilfredstiller det vi mener er viktig. De deltakerne som oftest får mest oppmerksomhet er de med en spennende og godt synlig stand," sier Merete Nakkeid i Smarttelt. 

Etter Smarttelt sin erfaring har det vært vanskelig å finne god og profesjonell belysning som er tilpasset dette markedet. Dette mener Smarttelt at de nå har løst, og kan tilby en god og profesjonell belysning.

  • Design og integrering
  • Riktige lyspunkter
  • Du kan selv bestemme hva som lyses opp og dermed profileres.

"Ved dunkel belysning i en messehall, eller ved overskyet vær eller mørke ettermiddager får ikke profileringen nok oppmerksomhet. Med dette lampekonseptet vil bedriftens produkter og profilering komme godt fram og de vil øke oppmerksomheten," avslutter Merete Nakkeid i Smarttelt.

Smartere og enklere - Plug and Play

Dette er et plug and play-system som monteres opp på få minutter og det trengs ingen elektriker eller annen ekstra hjelp. I pop-up telt festes lampene enkelt til konstruksjonen i teltet. På andre flater som f.eks i tak kan lampene festes med klips fester. 

Skjerpede krav - Alle må bytte

Etter flere innstramminger i EUs økodesigndirektiv vil det i løpet av kort tid bli slutt på alle halogenpærer, vanlige lysstoffrør og glødelamper. Årsaken er skjerpede krav til energieffektivitet i lyskilder, og strømsløsere fases ut trinnvis gjennom EUs økodesigndirektiv.  I første omgang er det halogenpærer som benyttes i spotter og downlights som skal fases ut, men det er også kjent at tradisjonelle lysarmatur vil fases ut i løpet av kort tid. For større messe- og festivalarrangører kan det bety at de må gjøre noen investeringer, men det vil også bety at de får bedre belysning når de gamle lysene fases ut.

Les mer om den nye type belysning

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.