Bildekolasj Tema/jule frokost

Frokostmøte & Julelunsj 29.11.16 på Smakfulle Rom i Sørum!

Vi ønsker å lage en trivelig årsavslutning, og har valgt å kombinere årets siste temamøte med hyggelig julelunsj på Smakfulle Rom - en ny og moderne konferansegård i Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen. 

Dagens tema: Ledelse og god kommunikasjon - hører sammen!

Trenger du som leder å utvikle dine kommunikasjonsferdigheter?
«Ja», sier Arne Dahlberg, mangeårig leder og coach fra RTK AS, en av våre medlemsbedrifter. «Kommunikasjon er det viktigste verktøyet for en leder. Du må kunne kommunisere med alle»! Arne Dahlberg har sammen med skuespiller Torunn Meyer utviklet et dagskurs i «Kommunikasjon og ledelse», som de bl.a. har gjennomført for ulike departementer - og nå sist for en av Innovasjon Gardermoens medlemsbedrifter, Digitale Gardermoen IS (DGI). «Torunn og jeg har mye erfaring og kompetanse på våre respektive områder og vi utfyller hverandre på en god måte. Vi håper vår kompetanse kan nyttiggjøres andre medlemsbedrifter i IG også« sier Arne Dahlberg.

Alle med personalansvar og interesse for ledelse bør bli med på temamøtet 29. nov og få en smakebit av hva som særpreger fremragende kommunikasjon koblet sammen med god ledelse!

Julelunsj:

Smakfulle Rom har fokus på det «gode måltidet» hvor god mat i hyggelige omgivelser er viktig. De fokuserer på kvalitet, matopplevelser og personlig service, og tidligere landslagskokk Lars-Erik Undrum er kjøkkensjef på stedet. Den ombygde låven rommer fire konferanserom, 15 hotellrom, garderobeanlegg, vinterhage m.m. Den største konferansesalen har plass til 100 personer i kino-oppsett. 

Program:
08:45 – 09:00  Servering av fingermat «Fjøla», som består av flere egenproduserte produkter
09:00 – 11:00  Temamøte i Smakfulle Roms store og lystige konferansesal
11:00 – 12:30  Vi inntar Smakfulle Roms to- retters juleinspirerte lunsj

Priser:
Medlemmer: 250,- per person
Ikke-medlemmer: kr 500,- per person

Dato: Tirsdag 29. nov kl 0830 - 1230
Sted: Smakfulle Rom, Asakvegen 115, Sørum.

For veibeskrivelse se http://www.smakfullerom.no/kontakt/ 
Meld deg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Evt: spørsmål kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 64822290

Velkommen! 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.