Gardermokonferansen

Gardermokonferansen

Gardermokonferansen er en årlig møteplass for regionen i regi av Innovasjon Gardermoen, og vårt største arrangement i løpet av året.

Konferansen tar opp viktige temaer som berører utviklingen i regionen og områdene rundt. Den henvender seg til brede interessegrupper i samfunnet, og deltakerne er representert fra mange miljøer; næringslivet, kommuner/fylker, forskningsmiljøer/skoler og interesseorganisasjoner.

Gardermokonferansen skal gi impulser til nytenkning og nyskapning og invitere til debatt om sentrale nærings- og samfunnsspørsmål.

Om innholdet på årets konferanse kan vi nevne temaer som: 

Salg, kommunikasjon og kundeservice

   • Hvordan kommuniserer vi i dag når det meste går elektronisk og vi i bunn og grunn ikke trenger å ha menneskelig kontakt for å få kjøpt det vi trenger?
   • Hvordan tilrettelegge for de ulike aldersgruppene og grupperinger i samfunnet?

Gardermoregionen

   • Hvordan står det til pr i dag?
   • Hvor er vi? Hvor skal vi?
   • Hva kan andre som har vært gjennom den samme prosessen som vi er i nå lære oss?

Les mer og meld deg på årets konferanse her: gardermokonferansen.no

Eller 

Gå rett inn og kjøp billett her: Påmelding Gardermokonferansen 2019

Ønsker du mer informasjon eller har behov for å melde deg på med faktura løsning,  send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss .

Program tidligere Gardermokonferanser

Gardermokonferansen 2018Gardermokonferansen 2017Gardermokonferansen 2016Gardermokonferansen 2015Gardermokonferansen 2014Gardermokonferansen 2013Gardermokonferansen 2012
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.